Portfolio noodzakelijk

Omdat een professionele portfolio de enige toegang is voor een stylist tot de stylingwereld, staat de opbouw van je portfolio centraal in de cursus/opleiding.
In de 16 weken creëer je 3 maal een modeproductie. Je start met het bedenken van een innovatief concept dat aansluit op de modetrends van het volgende seizoen. Deze ontwikkel je verder tot een echte modeproductie.

 

Nieuwe generatie

Je werkt met de top van de nieuwe generatie make-up artiesten, haarstylisten, modellen en fotografen. Dit zorgt ervoor dat de producties er altijd professioneel uit zien.
Wij werken O.A met Elite models, Micha models, Anka models en Max models.

Tevens word je gestimuleerd om meerdere vrijwerk series naast de cursus/opleiding neer te zetten, zodat je z.s.m. met een volle portfolio langs klanten kan gaan.
Regelmatig worden deze vrijwerk series gepubliceerd in nationale en international mode bladen en online magazines.

Ga naar de Facebook pagina van Another Academy om een compilatie van deze producties te bekijken.
Netwerk opbouwen

Another Academy werkt met een creatief platform waar fotografen, stylisten, haar stylisten en make-up artiesten op staan. Inmiddels bestaat dit bestand uit meer dan 330 mensen.
Na het succesvol afsluiten van de cursus word ook jij opgenomen in dit platform. Zo kan jij, ook na de cursus makkelijk in contact komen met enthousiaste creatievelingen die willen deelnemen aan jouw vrijwerk producties.

 

 

Gezocht: fotografen, make up artiesten, haar stylisten

Another Academy is altijd op zoek naar getalenteerde mode fotografen, haar stylisten en make-up artiesten.
Stuur een mail naar als jij opgenomen wilt worden in het creatieve platform van Another Academy! Geef duidelijk aan in het onderwerp, Creatief Platform. Graag toegevoegd met je gemaakte werk.